Systemen (°C) Thermisch systeem

De oplossingen van RBM MORE voor het regelen van de temperatuur zijn geïnspireerd op een zeer eenvoudig principe: het nabootsen van de natuur. Om het Wellbeing in een ruimte te maximaliseren, vertrouwt RBM MORE op innovatieve, heterogene stralingselementen die in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt, zowel om te verwarmen als om te koelen. Deze systemen benutten de natuurlijke luchtcirculatie. Gedwongen circulatie wordt vermeden indien deze niet noodzakelijk is voor een snel herstel van het Wellbeing.

MORE FTA, STRALINGSSYSTEEM VOOR VERWARMING EN KOELING MET HOOG RENDEMENT EN GERINGE OPBOUWHOOGTE

More FTA

MORE FTA, STRALINGSSYSTEEM VOOR VERWARMING EN KOELING MET HOOG RENDEMENT EN GERINGE OPBOUWHOOGTE

More FTA is een innovatief, zeer efficiënt stralingssysteem voor verwarming en koeling. Het heeft een geringe opbouwhoogte en kan worden gemonteerd op de vloer, in de muur of tegen het plafond. Door zijn hoge reactiesnelheid verwarmt en koelt hij snel voor een maximaal comfort met minimale gebruikskosten. Bij plaatsing op de vloer is er geen dekvloer nodig. Dit vermindert de totale opbouwhoogte van het systeem en verhoogt het bruikbare volume van de ruimte, terwijl er toch voldoende thermische isolatie is. More FTA verkort de montagetijd en verlaagt de bouwkosten. Het is de ideale oplossing voor zowel energie-efficiënte nieuwbouw als renovatie. Dankzij de geringe opbouwhoogte, het zeer lage gewicht en de eenvoudige installatie, kan het bovenop de bestaande vloer worden gelegd.

Ontdek more fta
More BELT, STRALENDE VERWARMING EN -KOELING VAN DE PERIMETER

More BELT

More BELT, STRALENDE VERWARMING EN -KOELING VAN DE PERIMETER

More BELT is een gepatenteerd verwarmings- en koelsysteem voor de perimeter dat in de zomer zorgt voor een lage en comfortabele vochtigheidsgraad en voorkomt dat men ontvochtigers moet installeren zoals bij traditionele stralingssystemen. Hierdoor wordt luchtverplaati vermeden in elk seizoen. More BELT wordt toegepast in de perimeter van de ruimte en kan, indien gemonteerd als een kroonlijst aan het plafond of verborgen in valse plafonds, zowel verwarmen als koelen. Koeling vindt plaats door straling van de muren, geactiveerd door natuurlijke en gelijkmatige convectie, door het Coanda-effect, zonder gedwongen luchtcirculatie. Verwarming vindt altijd plaats door straling, door de temperatuurstijging van het plafondoppervlak en bij afwezigheid van convectieve bewegingen. Of het nu gaat om plintmontage, wandmontage of verzonken montage, geïntegreerd in de afwerking om de esthetische impact te minimaliseren, het werkt alleen in de verwarmingsmodus en zorgt voor gelijkmatige wandtemperaturen.

Ontdek more belt
MORE PAD, STRALINGSMATJE BIJ LAAGSPANNING IN TECHNOPOLYMEER

more pad

MORE PAD, STRALINGSMATJE BIJ LAAGSPANNING IN TECHNOPOLYMEER

More PAD is een stralingsmatje in technopolymeer bij laagspanning die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en die zijn maximale bedrijfstemperatuur zelf kan begrenzen. Temperatuur en toepassing zijn afhankelijk van de versie van More PAD die in de ontwerpfase wordt gekozen. Door de minimale dikte kan More PAD gemakkelijk worden aangepast aan de vormen van de te coaten oppervlakken en de nanotechnologie die de werking regelt, zorgt voor een laag energieverbruik. Het kan aan de muur, de vloer of het plafond worden bevestigd of in meubelcomplementen worden ingebouwd, zodat het aan het zicht wordt onttrokken. More PAD is verkrijgbaar met verschillende voedingsspanningen en kan worden gebruikt als verwarming in kamers die niet worden bediend door het hydronisch hoofdsysteem; in de badkamer kan het worden gebruikt als alternatief voor thermo-meubels of als onzichtbare aanvulling, vb. om een warmere sfeer te creëren in de doucheruimte of om te voorkomen dat spiegels beslaan. Buiten, onder de vloer, voorkomt het ijsvorming op terrassen of in toegangspaden naar het huis of de garage.

ONTDEK MORE PADHVR
ONTDEK MORE PADLVR
ONTDEK MORE PADHV
ONTDEK MORE PADHVS
ONTDEK MORE PADLV
ONTDEK MORE PADINDOOR

MORE FTA-e, Elektrische stralingsvloerverwarming

FTA-e

MORE FTA-e, Elektrische stralingsvloerverwarming

MORE FTA-e is een elektrische stralingsvloerverwarming, geprefabriceerd en modulair, geschikt voor vaste of tijdelijke platforms die op bestaande vloeren worden geplaatst.

Het systeem vereist geen metselwerk en is daarom bijzonder geschikt om waardevolle of historisch waardevolle vloeren te bedekken zonder ze te beschadigen.

Ontdek More FTA-e
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld