Systemen (°C) Thermisch systeem

De oplossingen van RBM MORE voor temperatuurbeheer zijn geïnspireerd op een zeer eenvoudig principe: de natuur nabootsen. Om het klimaatwelzijn in een architecturale ruimte te maximaliseren, vertrouwen de systemen van RBM MORE op innovatieve, heterogene stralingselementen die in verschillende toepassingen kunnen worden gebruikt, om de omgeving te verwarmen of te koelen, waarbij de natuurlijke convectieve bewegingen worden benut en de gedwongen luchtcirculatie wordt vermeden wanneer deze niet functioneel is voor een snel herstel van de welzijnscondities.

MORE FTA, STRALINGSSYSTEEM VOOR KLIMAATREGELING IN SOMER EN WINTER MET HOOG RENDEMENT EN GERINGE DIKTE

More FTA

MORE FTA, STRALINGSSYSTEEM VOOR KLIMAATREGELING IN SOMER EN WINTER MET HOOG RENDEMENT EN GERINGE DIKTE

More FTA is een innovatief, zeer efficiënt zomer- en winterstralingssysteem voor klimaatregeling met een geringe dikte dat op de vloer, de muur of het plafond kan worden geïnstalleerd, afhankelijk van de architecturale vereisten. Gekenmerkt door zijn hoge reactiesnelheid verwarmt en koelt hij snel, waardoor het woonklimaat kan worden geregeld volgens de behoeften van het gebruik, het comfort wordt gemaximaliseerd en de gebruikskosten geminimaliseerd. Als het op de vloer wordt geïnstalleerd, is er geen cementdekvloer of lastverdeler nodig, waardoor de totale hoogte van het systeem wordt verminderd en het bruikbare volume van de kamers toeneemt, terwijl er toch voldoende thermische isolatie is. More FTA verkort de werftijd en verlaagt de structuurkosten. Het is de ideale oplossing voor zowel energie-efficiënte in nieuwe gebouwen als renovaties. Dankzij de geringe dikte, het zeer lage gewicht en de gemakkelijke installatie, kan het bovenop de bestaande vloer worden gelegd, waardoor slopen vermeden wordt en de vloeren niet overbelast worden.

Ontdek more fta
More BELT, STRALEND VERWARMINGS- EN KOELSYSTEEM VOOR DE PERIMETER

More BELT

More BELT, STRALEND VERWARMINGS- EN KOELSYSTEEM VOOR DE PERIMETER

More BELT is een gepatenteerd stralend verwarmings- en koelsysteem voor de perimeter dat in de zomer zorgt voor een laag en comfortabel vochtigheidsniveau in de ruimte, door te vermijden ontvochtigers te installeren die nodig zijn bij traditionele stralingssystemen. Deze eigenschap maakt het mogelijk luchtverplaatsing in de ruimte te vermijden in elk seizoen. Het wordt toegepast rond de perimeter van kamers en kan, indien gemonteerd als een kroonlijst aan het plafond of verborgen in valse plafonds, zowel verwarmen als koelen. Koeling vindt plaats door straling van de muren, geactiveerd door natuurlijke en gelijkmatige convectie, door het Coanda-effect, zonder gedwongen luchtcirculatie. Verwarming vindt altijd plaats door straling, door de temperatuurstijging van het plafondoppervlak en bij afwezigheid van convectieve bewegingen. Of het nu gaat om plintmontage, wandmontage of verzonken montage, geïntegreerd in de afwerking om de esthetische impact te minimaliseren, het werkt alleen in de verwarmingsmodus en zorgt voor gelijkmatige wandtemperaturen.

Ontdek more belt
MORE PAD, STRALINGSMATJE BIJ LAAGSPANNING IN TECHNOPOLYMEER

more pad

MORE PAD, STRALINGSMATJE BIJ LAAGSPANNING IN TECHNOPOLYMEER

More PAD is een stralingsmatje in technopolymeer bij laagspanning die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt en die zijn maximale bedrijfstemperatuur zelf kan begrenzen. Temperatuur en toepassing zijn afhankelijk van de versie van More PAD die in de ontwerpfase wordt gekozen. Door de minimale dikte kan More PAD gemakkelijk worden aangepast aan de vormen van de te coaten oppervlakken en de nanotechnologie die de werking regelt, zorgt voor een laag energieverbruik. Het kan aan de muur, de vloer of het plafond worden bevestigd of in meubelcomplementen worden ingebouwd, zodat het aan het zicht wordt onttrokken. More PAD is verkrijgbaar met verschillende voedingsspanningen en kan worden gebruikt als verwarming in kamers die niet worden bediend door het hydronisch hoofdsysteem; in de badkamer kan het worden gebruikt als alternatief voor thermo-meubels of als onzichtbare aanvulling, vb. om een warmere sfeer te creëren in de doucheruimte of om te voorkomen dat spiegels beslaan. Buiten, onder de vloer, voorkomt het ijsvorming op terrassen of in toegangspaden naar het huis of de garage.

- ONTDEK MORE PAD HVR

- ONTDEK MORE PAD LVR

- ONTDEK MORE PAD HV

- ONTDEK MORE PAD HVS

- ONTDEK MORE PAD LV

- ONTDEK MORE PAD INDOOR

MORE FTA-e, Elektrische stralingsvloerverwarming

FTA-e

MORE FTA-e, Elektrische stralingsvloerverwarming

MORE FTA-e is een elektrische stralingsvloerverwarming, geprefabriceerd en modulair, geschikt voor vaste of tijdelijke platforms die op bestaande vloeren worden geplaatst.

Het systeem vereist geen metselwerk en is daarom bijzonder geschikt om waardevolle of historisch waardevolle vloeren te bedekken zonder ze te beschadigen.

Ontdek More FTA-e
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld