THERMISCH SYSTEEM MORE PAD HV

Innovatieve elektrische en onzichtbare handdoek- en badjasradiator. Voorgemonteerde kit voor elektrische stralingsverwarming van wanddelen.

Download nu het gegevensblad

MORE PAD HV is een innovatieve elektrische en onzichtbare badjassen- en handdoekenwarmer en -droger. MORE PAD HV wordt geleverd in voorgemonteerde en voorbedrade kits voor elektrische stralingsverwarming van gedeelten van muren of als onzichtbare aanvulling op kamerverwarming. De kits bestaan uit MORE PAD HV 90 W-technologie: een extreem dun (1,25 mm), halfgeleidend, modulerend en zelfregulerend technopolymeer verwarmingselement dat wordt gevoed op 230 V en rechtstreeks kan worden aangesloten op het elektriciteitsnet.

 VERKRIJGBAAR IN TWEE UITVOERINGEN: HV1, HV2 en HV3.


GAMMA MORE PAD HV

MORE PAD HV1

MORE PAD HV2

MORE PAD HV3

Thermisch systeem More PAD HV

MORE PAD HV

een revolutie op het gebied van elektrische stralingsverwarmingsradiatoren en handdoeken- en badjassenwarmers

Dit innovatieve systeem is volledig elektrisch en onzichtbaar en biedt een ongekend niveau van comfort en veelzijdigheid. Ontworpen als een voorgemonteerde kit, transformeert het delen van muren in een onzichtbaar elektrisch stralingsverwarmingssysteem dat kan worden gebruikt als handdoeken- en badjassenwarmer of als aanvulling op de kamerverwarming.

PAD HV1

De montage van de MORE PAD HV1-kit bestaat uit de koppeling van MORE PAD HV 90W met een zelfdragend, zeer dun isolatiepaneel aan de achterkant en een gipsplaat als afwerking. MORE PAD HV1 is verkrijgbaar in de 300 mm (1 PAD HV-strip) en 600 mm (2 PAD HV-strips) uitvoering. Het resultaat is een handdoek- en badjasverwarmingssysteem dat onzichtbaar in de muur kan worden geïntegreerd zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

CONSTRUCTIE

Geschikt voor zowel gemetselde als dubbele gipsplaatconstructies. Voor bestaande constructies wordt reliëfinstallatie aanbevolen. Voor nieuwe constructies of nieuwe gebouwen wordt geïntegreerde installatie aanbevolen.

AFWERKING

Geschikt voor elk type afwerking: gips, verf, klei, hars, keramiek, zandsteen, steen, marmer en hout.

PAD HV1

PAD HV2

De montage van de MORE PAD HV2-kit bestaat uit de koppeling van MORE PAD HV 90 W met een zelfdragend, zeer dun isolatiepaneel aan de achterkant en een wapeningsnet. MORE PAD HV2 is verkrijgbaar in 300 mm (1 PAD HV-strip) en 600 mm (2 PAD HV-strips) uitvoering. Het resultaat is een handdoek- en badjasverwarmingssysteem dat onzichtbaar in de muur kan worden geïntegreerd zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

CONSTRUCTIE

Geschikt voor zowel gemetselde als enkelvoudige gipsplaatconstructies.

AFWERKING

Geschikt voor afwerkingen met: pleisterwerk, keramiek, zandsteen, steen, marmer en hout.

PAD HV2

PAD HV3

De montage van de MORE PAD HV3-kit bestaat uit de koppeling van MORE PAD HV 90W met een wapeningsnet. Het resultaat is een zeer flexibel handdoek- en badjasverwarmingssysteem dat onzichtbaar in de ,zelfs gebogen, muur kan worden geïntegreerd zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. De MORE PAD HV3-kit bevat twee MORE PAD HV3-elementen van 300 mm en een sjabloon voor montage en bevestiging van accessoires.

CONSTRUCTIE

Geschikt voor zowel gemetselde als gipsplaatconstructies die al thermisch geïsoleerd en architecturaal niet-lineair zijn.

AFWERKING

Geschikt voor afwerkingen met: pleisterwerk, keramiek, zandsteen, steen, marmer en hout.

PAD HV3
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
*
Verplicht veld
Verplicht veld